Saturday, September 29, 2012

Syarat Utama Berdiet dengan SD2

1. TAK BOLEH BERLAPAR! WAJIB MAKAN!
2. bila dah capai berat ideal, TIDAK PERLU Maintain Minum SD2!

MENU DIET SEMASA PENGAMBILAN SD2

Sarapan / Breakfast

1.) Telur rebus - 1 biji - (0.6 grams carb)
2.) Chicken slice - 2-3 keping - (0.0 grams carb)
3.) Air suam - 1-2 glass - (0 gram carb)
4.) Keju - 2 keping - (1 gram carb)

Makan Tengahari / Malam

1.) Ikan panggang - 1-2 keping - (0 gram Carb)
2.) Sup Ayam - 1 mangkuk - (0.5 - 1 gram Carb)
3.) Ayam goreng - 1-2 ketul - (0.5 - 1 gram Carb)
4.) Sayur-sayuran hijau - 1 mangkuk - (1 - 3 grams Carb)
5.) Telur goreng - 1-2 biji - (1 - 1.5 gram Carb)

Jangan lebih drp 35 grams Carb sehari kalau nak kurus!

Nasi - 1 pinggan penuh = 88 grams Carb !
Nasi - 1/2 pinggan (nasi separuh) = 44 grams Carb.
Nasi - 1/4 pinggan = 22 grams Carb.
Mee (mihun/spagetti/laksa/laksa/fettuccinni) = 10 - 100 grams Carb (meehoon paling rendah Carb = lebih kurang 10g sepinggan)

ELAKKAN :-

1. Minuman bergula seperti jus buah-buahan, air bergas (coke, sprite, pepsi), minuman berkafein seperti kopi, cappuchino, moccha, milo, barli, horlick, dll.
2. Sayuran berkarbohidrat timggi seperti kentang, segala jenis ubi, lobak.
3. Buah-buahan, tak kira apa-apa jenis terutama sekali pisang (23.7 gram karbohidrat sebiji).
4. Semua jenis roti, tak kira putih atau berfiber, berinti atau tidak.
5. Produk tenusu seperti susu, yoghurt, dadih, tak kira rendah lemak atau tidak.
6. Kek, biskut dan semua produk bergandum.
7. Makanan ringan seperti gula-gula, potato crisps, chocolate, pop-corn, aiskrim.
8. Kekacang, sama ada peanuts, pistachio, dll.
9. Mihun, mi biasa, pasta, spageti, macaroni.
10. Pizza, nachos, tortilla chips, doughnuts dan any other Fast Food.
11. Gula (tak kira gula putih, merah, gula melaka, artificial sweetener, madu lebah).
12. Nasi putih, pulut, brown rice. Setengah pinggan nasi putih ada 22 gram karbohidrat! Kalau 3 pinggan???

p/s: susah2 dahulu...kemudian cantik...okeh x?
x sesusah manepon kn??org yg sedang berdiet pon amalkn benda yg same tapi perlu berlapar..anda yg berdiet menggunakan sd2 x perlu berlapar sentiasa makan..tp kene memilih pemakanan yg betol... ^_^
sms/whatsapp 019 649 6589 for more details...

Kelebihan dan Kesan jika mengamalkan Alpha Lipid Lifeline...

Kereta besar, rumah besar tapi.....SAKIT!!!
Setiap bulan kene berulang ke hospital...duet perbelanjaan hospital x kire lagikn???
Ape kata cube Alpha Lipid Lifeline... dan mungkin adanya bertanye kenapa Alpha Lipid Lifeline???

Jom kite tengok kelebihan dan kesan nya jika kita mengamalkan Alpha Lipid Lifeline...

Apa kelebihan kolostrum ALPHA LIPID LIFELINE?

Mengandungi antibodi(Immunoglobulin)untuk melawan pelbagai jenis jangkitan
bakteria,virus dan pathogen.
Meningkatkan daya tahan badan melawan penyakit.
Formula Alpha lipid 100% berkesan dan diserap cepat.
Mengandungi vitamin dan zat galian (kalsium dll) semulajadi cukup untuk proses pemulihan sel dan anti penuaan(anti-aging).
Sangat sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu.
Membantu mengurangkan berat badan,mengawal kandungan gula dalam darah.
Membantu memulihkan pelbagai penyakit kencing manis,darah tinggi,gout,gastric,hepatitis,kurang darah,ketidaksuburan dan pelbagai khasiat untuk tahapkesihatan terbaik manusia.

Apa kesan ALPHA LIPID LIFELINE?

Menstabilkan Emosi dan Tekanan.
Menstabilkan paras gula dalam darah.
Meningkatkan keupayaan minda.
Mengurangkan risiko sakit jantung.
Meningkatkan prestasi fizikal.
Mengandungi bahan awet muda.
Mengandungi bahan Anti-Inflamasi(Anti Radang).
Meningkatkan kesihatan gigi dan tulang.
Mempertingkat penyerapan usus.
Meningkatkan fungsi pertahanan badan.
Meneutralkan jangkitan virus/bakteria/kulat.
Mempercepatkan pemulihan luka tisu.
Membunuh parasit dalam badan.
Meningkatkan Tenaga dan kekuatan.
Memperbaiki masalah sembelit.
Meningkatkan ton kulit dan elastik.

sms/whatsapp 019 6496589 untuk keterangan lanjut ^_^



Friday, September 28, 2012

10 Kebaikan SDII berbanding produk pelangsingan yang lain..

1) Tidak perlu berlapar, boleh makan 3x sehari atau lebih.
2) Berat badan anda turun dengan cepat (purata 3 - 5 kg seminggu).
3) Pemegang rekod dunia (Guinness World of Record) dengan penurunan berat badan sebanyak 64kg dalam masa 1 bulan sahaja.
4) Walaupun penurunan berat badan yang cepat, SD II adalah selamat dan tiada kesan sampingan kerana konsep ini telah dikaji dengan teliti oleh profesor2 di Harvard Medical School (sekolah perubatan yang terbaik di dunia).
5) Kulit tidak menggelebeh (ini kerana lemak akan ditukar kepada otot) serta lebih cantik (berasaskan soya dan mempunyai collagen).
6) Badan lebih sihat dan bertenaga, tidak lesu, pucat atau tidak bermaya.
7) Anda akan kelihatan lebih muda.
8) Meningkatkan tahap metabolisme (secara semulajadi) untuk pembakaran kalori yang lebih pantas.
9) Apabila tahap metabolisme tinggi, ini akan menyebabkan pengekalan berat badan ideal anda (walaupun setelah berhenti menggunakan produk ini).
10) Masih mengekalkan keperluan protein di dalam badan

sms/whatsapp untuk maklumat lanjut 019-6496589


Berita Baik Untuk Kaum Ibu ^_^

IBU MENYUSU BOLEH MINUM KE TAK ALPHA LIPID SD2??
Bila lepas bersalin, mula lah risau baju banyak tak muat dan nak cepat-cepat kurus..

JAWAPANNYA: BOLEH

ALSDII adalah selamat untuk ibu menyusu bayi atau anak.. lepas habis pantang je boleh start diet.. Semasa menyusukan bayi, apa yang paling penting adalah untuk si ibu dapatkan tenaga dan nutrisi yang cukup daripada pemakanan. Ini bertujuan untuk menghasilkan susu dan susu tidak kering. Dengan itu, perlu ambil pemakanan diet yang seimbang dan berkhasiat..

Walaupun ALPHA LIPID SD2 itu sendiri dapat membantu kita mengamalkan cara pemakanan yang sihat, kita perlu memastikan jangan terlampau ketat dalam  pengambilan gula.. takut nanti terketar-ketar pulak tak cukup gula.. Ibu menyusu jugak perlu ambil sedikit nasi, jangan terlalu ketat dalam memilih makanan takut nanti susu kering.. Jadi jangan risau.. You all yang nak kurus cepat dan selamat boleh minum produk ini dan tak akan ada apa2 kesan kepada bayi atau anak anda.... Saya sendiri pon dh mengalaminya..mule2 takut jugak..tp last2 ank pon jadi sihat...susu pon tetap maintain ade untuk ank...BEST KAN SAMBIL SUSU ANK KITE PON BOLEH KURUS...

untuk keterangan lanjut,
sms/whatsapp : 0196496589

Thursday, September 27, 2012

Nak Kurus Tanpa Rasa Lapar???

SIAPA YANG TIDAK MAHU BERBADAN MENARIK DAN SIHAT KAN ...

KINI ANDA PASTI TERUJA DENGAN PENGGUNAAN SDII ....
CUBA LAH SEKARANG !!!!
anda akan tahu kebenaran nya .... ^_^
ramai dah mengakuinya ... anda bila lagi ???


FORMULA GENERASI BARU
Diperkaya dengan Alpha Lipid & ekstrak daun teh hijau..

Diantara testimoni orang yang dah berjaya menurunkan berat badan nya ...




PERHATIAN!!!
SDII HANYA AKAN MEMBAKAR LEMAK SAHAJA 100% TANPA MENGANGGU OTOT

UNTUK KETERANGAN LANJUT
sms / whatsapp / call : 019-649 6589
Facebook : Nur Salihah Nordin

Adakah SDII Selamat??

Adakah Program Pengurusan Berat SDII selamat untuk semua orang?
Secara umum, kebanyakan orang berasa sihat semasa dalam program ini dan mereka didorong oleh kejayaan dan kesejahteraan secara keseluruhan. Ada sesetengah orang yang perlu mendapatkan nasihat perubatan sebelum memulakan program ini, atau mana-mana program pengurusan berat badan yang lain, mereka termasuk:
  • Wanita hamil dan menyusu
  • Sesiapa sahaja dengan keadaan kesihatan yang serius, khususnya pesakit kencing manis yang bergantung kepada insulin, pesakit buah pinggang, hati atau neurologi
  • Dewasa yang berumur kurang dari 18 tahun
Kami menyediakan trial package untuk anda ...
untuk keterangan lanjut sms/whatsapp : 019-6496589
Facebook : Nur Salihah Nordin

Alpha Lipid Slim Diet II



Berat bersih: 420g
Hidangan: 28
Penggunaan: Two heaped scoops in 200/250ml of water.
Elakkan: Pregnant or nursing mothers.
Perasa uncang mengandungi phenylalanine.
Kegemukan tidak bertujuan menjadi satu beban kepada manusia. Ia adalah hasil gaya hidup yang tidak seimbang. Manusia pada asalnya menggunakan keupayaan asas mereka untuk menyimpan makanan lebihan dalam masa yang sama menjadi gemuk, akan digunakan semasa kekurangan makanan. Walaubagaimanapun, dengan kehidupan yang lebih ringkas dan lebihan kalori dalam pemakanan hari ini, jumlah kegemukan menjadi meluas. Rancangan Pengurusan Berat BadanNew Image berjalan dengan harmoni dengan alam semula jadi.

Bagaimana badan kami bekerja
Badan mempunyai program secara semula jadi penambahan berat badan yang sepatutnya sistem terancang / kehilangan. Contohnya - jika anda makan lebih kalori berbanding anda membakar untuk tenaga, anda boleh menjadi gemuk. Ia adalah penting untuk memahami bahawa metabolisma setiap orang adalah berlainan. Ini dikira pada sesetengah orang yang makan sedikit, tetapi berat badan bertambah, manakala orang lain yang makan banyak dan kekal kurus dan ramping.
Prinsip program Slim Diet adalah untuk kehilangan berat badan secara semula jadi melalui sistem mengawal pengambilan karbohidrat harian anda. Ia sebenarnya hanya system pengunduran penambahan berat badan - jika anda kurang makan karbohidrat daripada anda memerlukan tenaga, lemak tersimpan di badan anda akan terbakar untuk memberi badan anda keperluan tenaga. Ia adalah kerana penting untuk membuat catatan dengan cermat untuk semua karbohidrat harian yang diambil. Salah satu kunci utama program kami adalan memperkenalkan kepada anda tentang Tahap Karbohidrat kritikal anda.

Ketosis
Pengambilan karbohidrat adalah terkawal supaya apabila paras gula dalam darah berkurangan, badan anda akan bertukar kepada pembakaran lemak untuk tenaga dan menghasilkan ketosis. Bentuk ketosis ini adalah hypoglycaemic ketosis yang sangat berbeza daripada hyperglycaemic ketosis berlaku dengan kencing manis.
Ketosis adalah proses semula jadi membakar lemak untuk tenaga. Semua hidupan mempunyai tanggungjawab. Semasa kelahiran kita dilahirkan berwarna merah jambu. Bayi kehilangan sedikit berat badan selama beberapa hari pertama dan kebanyakan daripada ini merupakan proses pembakaran lemak yang membekalkan tenaga yang diperlukan sehingga sistem penghadamannya berfungsi sepenuhnya.

Slim Diet 2 turut dijual sebagai UDII dan SDII.
Menggunakan ketosis untuk menhilangkan berat badan terdapat beberapa kelebihan:
  1. Kehilangan berat dengan cepat - 250g - 500g minimum setiap hari (lebih dalam minggu pertama) yang setanding dengan yang dicapai semasa puasa lengkap.
  2. Peningkatan tenaga - Membakar 500g lemak akan mengeluarkan 3,600 kalori tenaga
  3. Peningkatan kapasiti mental - Ketones apabila digunakan seperti satu bahan api untuk otak, boleh meningkatkan tumpuan dan kapasiti ingatan.
  4. Imbangan cecair - Diet kalori rendah biasanya tidak mempunyai kapasiti untuk menghasilkan penahanan bendalir, terutamanya dengan orang yang sangat gemuk. Diet Protein-Sparing Modified Fast adalah baki-baki cecair badan.
Dari hari ke-2 bermulanya Pengurusan Berat Badan, hendaklah membuat pemeriksaan air kencing dengan Uriscan. Bacaannya seharusnya berwarna merah jambu (paling rendah atau kecil) untuk keputusan terbaik. Ia patut mencapai 48 jam. Air kencing adalah perkara pertama yang mesti diperiksa di waktu pagi.
Periksa sebelum minum petang untuk minggu yang pertama. Jika bacaan ketosis adalah tinggi (besar atau paling tinggi), anda sama ada tidak minum air yang secukupnya atau perlu untuk meningkatkan kadar pengambilan karbohidrat. Jika bacaan ketosis terlalu rendah (nil) anda mempunyaimkarbohidrat yang secukupnya
Jika anda skala adalah naik lebih tinggi, badan anda boleh bertoleransi sedikit lagi karbohidrat. Meningkatkan pengambilan anda dengan perlahan, menguji air kencing anda setiap hari, sehingga anda mencari Critical Carbohydrate Level peribadi (CCL.) anda sendiri.
Untuk beberapa hari pertama diet, teruskan pengambilan karbohidrat anda yang paling minimum supaya anda akan mendapat ketosis dengan cepat. Sekali badan anda mendapat ketoses selama seminggu, anda mampu untuk membuat eksperiment dan mencari critical carbohydrate level (C.C.L.) anda sendiri.

Ini adalah tiga prinsip penurunan berat badan:
  1. BERSENAM
  2. PENGURANGAN PENGAMBILAN KALORI
  3. PENGURANGAN PENGAMBILAN KARBOHIDRAT

Faedah Unik Slim Diet
  1. Ia secara keseluruhannya adalah semula jadi, selamat, berkesan dan kos efektif.
  2. Ia tiada usaha menahan kelaparan dan jumlah pemakanan yang memuaskan dilakukan seharian.
  3. Anda dapat mengukur, dengan cara ujian mudah, sama ada anda membakar lemak atau tidak.
  4. Kamu hanya hilang lemak, bukan tisu badan (selagi dalam diet kalori), mengekalkan otot yang bagus dan kecerahan kulit.
  5. Penyahtoksikan dan pembersihan sistem badan anda secara automatik.
  6. Tawaran merancang dorongan yang bagus, kerana kehilangan berat badan adalah lebih berkesan daripada mana-mana program lain berdasarkan kalori atau prinsip senaman.
  7. Pengenalpastian kadar metabolisme badan anda (tahap karbohidrat kritikal).
  8. Satu sistem sokongan yang sangat berkesan.
  9. Menubuhkan asas dan pengetahuan bagi mengekalkan kawalan berat badan selama-lamanya.
  10. Lebih tenaga dengan tiada diet atau kesan sampingan.

Peraturan penting untuk Slim Diet II
  1. Goncang Slim Diet anda sebelum buka. (Beberapa nutrien khusus kepada penyelesaian semasa penggunaan)
  2. Anda mesti mencampurkan dua sudu formula 8oz (250m1) secawan atau lebih air empat kali sehari. (Sudu plastic disediakan bagi setiap tabung).
  3. Makan hanya dari senarai makanan. Jika ianya tiada dalam senarai anda tidak boleh memakannya! Makanan ini perlu dipilih dengan berhati-hati untuk memastikan maksimum dan penurunan berat badan yang efisien.
  4. Anda mesti mengambil 2-4 protein makanan setiap hari dengan sayuran (mentah atau masak) daripada senarai makanan.
  5. Anda mesti mempunyai minimum 20 gram carbohidrat daripada senarai makanan itu, tetapi anda mesti tidak melebihi 35 gram.
  6. Anda mesti menjumlahkan sebanyak dua sudu pencuci mulut tekanan minyak SEJUK dan satu sudu pencuci mulut cuka sidar sehari.
Catatan: Ia adalah sangat penting untuk mengambil sedikit minyak dalam diet untuk memastikan pusingan nutrien anda sempurna dalam bentuk Penting Asid Lemak dan juga untuk memudahkan penyerapan bagi vitamin-vitamin lemak larut dalam formula.
  1. Season makanan anda dengan Lite Seasoner (untuk kalium tambahan dan natrium).
  2. Minum dua liter air sehari.
  3. Senaman secara berterusan selama 30 minit sehari.
  4. Periksa Tahap Kritikal Karbohidrat anda dengan Uriscan setiap hari.
  5. Jika anda mempunyai masalah dengan kejanggalan usus ambil 1 - 4 sudu Fibre Supplement atau FibreMax harian - 1 skop setiap campuran Slim Diet.
  6. Kami mencadangkan pengambilan New Image RDA vitamin seimbang dan pil-pil mineral manakala pada program pengurangan berat badan anda sebagai sokongan tambahan.
  7. Setelah berat badan yang anda mahu dicapai, tukar kepada Slim Diet 3 program penyenggaraan untuk 30 - 90 hari sehingga metabolisme anda telah menyelaraskan untuk imej baru anda.
  8. Yang terakhir tetapi tidak kurang pentingnya - jangan menipu diri anda!

Alpha Lipid Sleep Time

Inspired by the discovery of a unique, natural milk that supports healthy natural sleep, our founding scientist's research revealed that the milk from certain cows had greater calming properties than other milk, believed to be associated with high levels of special proteins. A simple DNA test enables these cows to be separated from others.
Recognising the importance of this breakthrough, New Image identified herds of these select cows. Following collection, the milk undergoes a patented process to create this natural sleep support. The level of lactose - milks natural sugar, is also reduced to help with those that may have some sensitivity to lactose.
This special milk and the unique process results in a Unique Protein ProfileTM that has been clinically tested to support a natural and restful sleep.
The pure Sleep TimeTM milk powder is combined with a premium blend of Magnesium, Alpha LipidTM, Vitamin D and flavours and hermetically sealed in individual serve sachets. Enjoyed warm or cold, it is an ideal bedtime drink.

Alpha LipidTM LifelineTM


Alpha LipidTM
- the ultimate colostrum delivery system.
Doctor dan saintis telah lama mengiktiraf tentang kepentingan colostrum sebagai makanan utama untuk mamalia yang baru lahir. Semasa beberapa dekad, mereka telah memulakan kajian tentang bahan-bahan bioaktif yang lain di dalam susu, seperti Lipid.
Alpha LipidTM Colostrum adalah colostrum gred tahap tertinggi dan paling banyak mengandungi imunoglobulin dan faktor-faktor pertumbuhan, berkubu dengan kompleks lipid dalam bentuk gangliosida dan fosfolipid.
Kesemua fosfolipid and gangliosida adalah penting dalam penggunaan akal fikiran dan pembangunan.
Gangliosida juga membantu melindungi perut daripada jangkitan dan penyakit. Gangliosida adalah komponen utama membran plasma pada semua sel manusia dan terutamanya dalam sistem saraf. Ia memainkan peranan penting dalam sel kepada pengiktirafan sel, pengisyaratan sel dan pertumbuhan sel. Dalam Alpha LipidTM Colostrum, gangliosida adalah GD3. GD3 adalah mempengaruhi gangliosida dalam colostrum manusia. Gangliosids adalah kepentingan khas dalam perkembangan otak manusia sehingga mencapai umur lima tahun.
Kajian baru-baru ini mencadangkan gangliosida boleh terlibat dalam pengaktifan T-cells yang memainkan satu peranan utama dalam pertahanan badan pada pencerobohan pathogen. Fosfolipid membantu fungsi dalam otak bertambah, dan telah dikaitkan dengan ingatan yang kuat. Mereka telah juga telah menunjukkan peningkatan angin dan mengurangkan tanda-tanda tekanan. Alpha LipidTM juga membantu mengurniakan dispersability tambahan dan perlindungan IgG (imunoglobulin) molekul. Alpha LipidTM adalah pelindungan berkesan dan pembawa yang penting kepada semua (dan rapuh) nutrien dalam colostrum. Ia jelas sekali meningkatkan keterbiosediaan untuk badan dalam perjalanan melalui saluran penghadaman dan asimilasi melalui lapisan berlendir. Alpha LipidTM menunjukkan peningkatan keberkesanan asas colostrum. New Image Colostrum Alpha LipidTM adalah gred farmaseutikal inovatif, diseragamkan produk colostrum. Alpha LipidTM adalah eksklusif kepada New Image International.

Fibre Max

Serbuk Makanan Serat Semulajadi


Penambahana serat dalam pemakanan anda dapat menyokong:
  • Fungsi penghadaman yang biasa, kerap dan sihat - najis yang pukal dan lembut
  • Pembiakan bakteria sihat dalam usus
  • Tahap kolesterol yang sihat
  • Gula dalam darah yang sihat
  • Pengurusan berat badan. Serat membuat anda terasa penuh dan menyokong selera makan yang biasa serta tidak menggalakkan pemakanan yang berlebihan
Apakah keistimewaan FibreMaxTM?
Formula FibreMaxTM New Image terdiri daripada gabungan lima prebiotik. Ianya tidak dicerna oleh enzim usus bahagian atas, tetapi masuk ke dalam kolon di mana ianya menyokong pertumbuhan biasa bakteria yang bermanfaat dalam proses pencernaan.
Prebiotik-prebiotik ini mengandungi kedua-dua serat larut dan tidak larut
  • Serat larut menyokong enzim biasa dan proses penghadaman
  • Serat tidak larut menyediakan pemukalan kepada kandungan dalam kolon untuk najis yang pukal dan lembut
5 Prebiotik
  • Ekstrak Akar Chicory adalah daripada makanan simpanan yang terkandung dalam akar tumbuhan chicory yang matang. Kebanyakkannya merupakan inulin serat larut.
  • Serat Soya adalah daripada hasil penyingkiran minyak dan protein dari dinding sel kacang soya. Ia lebih merupakan serat tidak larut. Kacang soya yang digunakan dalam FibreMaxTM New Image tidak diubahsuai secara genetik.
  • Psyllium adalah sekam daripada dari benih masak kering yang diperolehi dari loji Plantago di India. Sabutnya dikisar halus supaya ia menyerap air dengan pesat untuk membentuk lendir yang sengit. Psyllium menyediakan kedua-dua serat larut dan tidak larut serta memukalkan kandungan dalam kolon.
  • Pektin adalah serat semulajadi yang ditemui dalam epal dan buah-buahan sitrus. Sebagai gentian larut, ia membantu dalam proses pencernaan di dalam kolon.
  • Serat Oat dihasilkan melalui suatu proses yang eksklusif dari bran oat, mewujudkan serat halus dan sebati yang merupakan sumber serat larut dan tidak larut.
  • Sentiasa baca label dan gunakan seperti yang diarahkan. Jika gejala berterusan sila berunding dengan profesional penjagaan kesihatan anda
hubungi saya untuk keterangan lanjut ... 019-649 6589

PERKENALAN PERTAMA

Salam Sejahtera dan Salam 1 Malaysia buat semua warga blogger...

Kini saya bergerak aktif sebagai pengedar New Image Malaysia. Terdapat pelbagai produk yang sangat-sangat berkualiti dari segi kesihatan dan kecantikan dan boleh juga dijadikan amalan warga blogger setiap hari. Diantara produk yang laris dan mendapat sambutan menggalakkan ialah Alpla Lipid Dlim Diet II yang rata-rata pengguna sangat-sangat berpuas hati dengan keberkesanan nya ... Saya sendiri juga mengamalkan nya .. sejak anak pertama sehinggalah anak yang kedua... (^_^)

Saya berharap agar warga blogger dapat mendoakan saya dan seterusnya memberi sokongan dan dorongan agar saya terus maju dalam bidang ini...

Jika anda berminat dan ingin bersama-sama dengan saya mengorak langkah dalam bidang ini, jangan segan silu untuk hubungi saya kerana saya sentiasa membantu anda... (^_^)
sms/whatsapp : 019-649 6589
Faebook : Nur Salihah Nordin

**percutian bersama keluarga ke Gunung Kinabalu...
SALAM PERKENALAN DARI SAYA BUAT SEMUA WARGA BLOGGER


Faedah Menjadi AHLI/AGEN New Image

Cukupkah hanya sebagai pembeli ?…

Jadikan ianya sebagai sumber PENDAPATAN anda juga !
Apakah GANJARAN dan FAEDAH menjadi Pengedar.
Anda sendiri telah saksikan bagaimana Alpha Lipid yang tidak dikenali 3 tahun lepas kini telah mendapat permintaan ramai. Dulu kami bermula tanpa testimoni, tanpa bukti kejayaan, kini semuanya telah ada. Permulaan produk SDII ini juga sebijik sama ketika bermulanya Alpha Lipid satu ketika dulu. Bermulanya January 2010, SDII mula dipasarkan secara agresif, ambil peluang ini, anda adalah pioneer! Jutawan adalah MILIK ANDA!!

Tawaran ganjaran kepada REPRESENTATIVE
*Yuran Pendaftaran Representative Baru RM60.00 / (RM70.00 Sabah Sarawak)
Setiap 1 tinALPHA LIPID terjual = 101 PV
Setiap 1 tin SLIM DIET 2 terjual = 65 PV
Setiap 1 tin ALSDII terjual = 101 PV
350 – 549 PV / GV 4%
500 – 749 PV / GV 8%
750 – 949 PV / GV 12%
Melebihi 950 PV / GV 16%
(Supervisor 25% )

Tawaran pendapatan kepada SUPERVISOR
Anda akan mendapat lebih sekiranya menjadi Supervisor
1. Rebet kekal maksimum (25%).
RM 52 – 55 per Tin – Pendapatan tetap bagi setiap tin terjual
2. Bonus Rangkaian Maksimum (16%)
LESEN MENDAPAT ROYALTY
Bermula di tahap ini lah, jumlah jualan anda
dan kumpulan akan dikira untuk dapat Royalty setiap 6 bulan.
3. Bonus Royalti (2% – 4%)
4. Pendapatan dijangka daripada RM 240 hingga RM 1000.
Kelayakan : - 3000 PV atau GV dalam masa 30 hari (Min 1500 PV) **berkumpulan
- 6000 GV terkumpul dengan tidak ada had masa **berkumpulan

Perolehi lebih banyak pendapatan sebagai MANAGER
1. Rebet kekal maksimum (25%).
2. Bonus Rangkaian Maksimum (20%)
3. Bonus Royalti (2% – 4%)
4. Pendapatan dijangka RM 1000 hingga RM 4000 sebulan.
Kelayakan : Mempunyai sekurang-kurangnya dua (2) Supervisor yang ditaja
sendiri dalam masa 60 hari (2 Bulan Kalendar)

Formula for Success
Anda sudah tahu bagaimana untuk buat Supervisor. Kini anda lahirkan Supervisor di bawah anda. 2 direct Supervisor dibawah anda dalam masa 60 hari, Anda Manager dan potensi pendapatan Manager adalah RM1000- RM4000. Inilah Formula Kejayaan dalam perniagaan ini.

Anda sudah BELAJAR buat Manager, anda sudah BUAT Manager, kini anda pula AJAR kumpulan anda untuk buat Manager.
Anda perlu Master Manager, DISINILAH MESIN CETAK DUIT ANDA BERMULA.. ke satu pendapatan yang tak ada had.
Simple!! Anda tahu sampai Manager sudah cukup!!
Selebihnya bantu downline anda jadi manager.. Secara automatiknya anda akan ke Executive Level..
Produk Jadi.. Plan Mantap.. Apa anda tunggu lagi.. mari bersama kami segera!

Executive Level
Pendapatan bertahan RUBY EXECUTIVE
1. Rebet kekal maksimum (25%).
2. Bonus Rangkaian Maksimum (22%)
3. Bonus Royalti (2% – 4%)
4. Perkongsian Keuntungan syarikat (1%)
5. Bonus Infiniti (berterusan) 2%
6. Pendapatan sebulan: RM 8000 ++
Kelayakan : Mempunyai tiga (3) Manager dengan jumlah 60,000 NV
dalam masa 1 bulan (1 Bulan Kalendar) **berkumpulan
** 2 daripada manager hendaklah mempunyai minimum sebanyak 5’000 NV setiap orang

Pendapatan unggul EMERALD EXECUTIVE
1. Rebet kekal maksimum (25%).
2. Bonus Rangkaian Maksimum (24%)
3. Bonus Royalti (2% – 4%)
4. Perkongsian Keuntungan syarikat (1% + 1%)
5. Bonus Infiniti (berterusan) 3%
6. Pendapatan sebulan: RM 10,000 ++
Kelayakan : Mempunyai lima (5) Manager dengan jumlah 100,000 NV
dalam masa 1 bulan (1 Bulan Kalendar) **berkumpulan
** 3 daripada manager hendaklah mempunyai minimum sebanyak 5’000 NV setiap orang

Pendapatan impian DIAMOND EXECUTIVE
1. Rebet kekal maksimum (25%).
2. Bonus Rangkaian Maksimum (25%)
3. Bonus Royalti (2% – 4%)
4. Perkongsian Keuntungan syarikat (1% + 1% + 1%)
5. Bonus Infiniti (berterusan) 4%
Pendapatan sebulan: $$$$$$$$$$$$$ tiada had!
Kelayakan : Mempunyai lapan Manager dengan jumlah 200,000 NV
dalam masa 1 bulan (1 Bulan Kalendar) **berkumpulan
** 4 daripada manager hendaklah mempunyai minimum sebanyak 5’000 NV setiap orang

Kami akan memberi khidmat nasihat (Consultancy) percuma untuk anda memulakan perniagaan ini dan juga cara untuk maksimumkan pendapatan anda.
Hubungi saya untuk temu janji anda sekarang! 019 649 6589

JOIN KAMI HARI INI... KITA UBAH HIDUP KITA AGAR MENJADI LEBIH BAIK..